Кои сме ние ?

SEO и Маркетинг със съдържание

Home Кои сме ние ?
НетПрезента е компания, основана през пролетта на 2015 година с основни дейности – SEO оптимизация, PPC реклама и маркетинг чрез съдържание. Нейн създател е Дилян Григоров – специалист в областта на оптимизацията за търсачки и Google AdWords рекламата с близо 9 години професионален опит, както и PR по професия.

Портфолиото на компанията включва множество успешни проекти с отлични резултати от България, САЩ, Англия, Германия, Швейцария, Канада, Франция и др.

Всички те обхващат процесите от планирането и реализирането на един уеб сайт до неговата пълна оптимизация и реклама, SEO одит, мениджмънт на PPC кампании, както и изграждане на цялостна стратегия за успешно онлайн присъствие на бранд.

Наши ценности са лоялността, коректността, откровеното отношение. Спазваме всички професионални и етични норми. Това означава, че преценяваме предварително дали можем да Ви помогнем или не, а ако работим върху ваш проект сме прозрачни и открити в отношенията си с вас във всеки аспект!

Нашата мисия

Основна мисия на компанията е предлагане на висококачествени онлайн маркетинг услуги, които дават реални резултати, а основен фокус – клиентът и неговите клиенти! Екипът на компанията силно вярва, че в дигиталния маркетинг няма универсални решения, защото всеки бизнес е уникален сам по себе си. Това налага създаването на индивидуална стратегия и уникално представяне онлайн.

Осигуряването на таргетиран трафик от посетители  към вашия сайт чрез високо класиране и оправдаването на очакванията под формата на съдържание по страниците му са ключов фактор за успеха на Вашия бизнес онлайн.

Нашите цели

Основни цели на компанията – постигането на високи резулатите и доволните клиенти. Екипът на НетПрезента е екип от практици. Нашето know how се основава изцяло на ежедневните тестове, които провеждаме, за да проследим поведението на търсачките в различни ниши. Само така сме напълно сигурни, че методите които използваме са доказано успешни.

Не заблуждаваме търсачките и не използваме черни техники! Придържаме се към Google Webmaster Guidelines! Работим изцяло съвместно с търсещите машини и се стараем да превърнем вашия уебсайт в предпочитан от търсачките и в приятно и незабравимо преживяване за потенциалните ви клиенти.

Нашата страст са нашите услуги и нашите клиенти

99%
Позитивни отзиви
300
Завършени Проекти
10млн
Общ трафик от посетители
573
Pizzas ordered

Част от нашите клиенти…

Имате въпроси или желаете да изпратите запитване ?