Facebook Реклама

Home Facebook Реклама

Facebook е най-голямата социална мрежа за България. Тя е сред топ предпочитаните социални платформи в света (наред с Twitter, LinkedIn и Pinterest). Милиони потребители посещават Facebook всеки ден. Днес всеки един успешен бизнес използва Facebook, за да промотира своя бранд, продукт или услуга.

Ние в НетПрезента, използваме Facebook, за да улесним популяризирането на вашия бизнес. Платформата позволява таргетиране на търсенията в зависимост от няколко фактора: местоположение, целева група и интереси. Заедно с това, тя позволява установяване на контакт с потребителите и привличане на голям брой потенциални нови клиенти.

Резултатите, към които се стремим, са постигане на голям брой почитатели, увеличаване на продажбите и повишаване на авторитета на вашия бранд. Това от своя страна води до висока рентабилност и успешно налагане на вашия продукт или услуга на пазара.

social-network-azoom
facebook-1183710_1280

Защо да изберете нас ?

Ние в НетПрезента обръщаме внимание на детайлите. Посланията или съобщенията, които съставяме са насочени към определени таргет или целеви групи. Съставянето на подходящо съобщение, което бива насочено към една или друга целева група, води до повишаване на посещаемостта на вашата страница и увеличаване броя на кликовете върху вашата реклама. Целта ни е да накараме потребителите да установят контакт с вашия бранд, както и да се изгради устойчива връзка между бранд и потребител.

Кампаниите ни включват мониторинг, професионално управление и анализ на рекламния процес. Ние оптимизираме процеса на рекламата и извършваме корекции в реално време. Заедно с това, екипът ни е добре запознат с политиката на Facebook, изискванията за реклама и цялостното функциониране на социалната мрежа.

Разработване на рекламни стратегии

Много е важно преди да стартираме една или друга рекламна кампания, да изясним вашите цели и желания. В този процес се определя кои продукти или услуги са най-подходящи за промотиране.

Персонализиране на заглавието и изработване на текст на рекламата

Чрез персонализиране на заглавието на вашата реклама, ние правим страницата ви по-атрактивна и примамлива за нови потребители.

Криейтив

Подбор и дизайн на изображения или изработка на видеа, които „комуникират“ с Вашите потенциални клиенти във Facebook.

Таргетиране

Факторите, съгласно които ние насочваме вашата реклама към дадена група от потребители, са: местоположение, пол, възраст, семейно положение, говорим език, образование, професия или други интереси.

Изработка на целеви страници

Landing pages са страниците, върху които потребителите попадат, когато кликнат върху ваша реклама. Те трябва да бъдат внимателно оптимизирани и в тях да има достатъчно информация, която да накара потребителя да остане на вашата страница и да извърши действие, което изисквате от него.

Custom Audiences

Предлагането и продажбите към Ваши текущи клиенти също не бива да бъде подценявано. Поради това ще създадем собствена аудитория от Ваши текущи клиенти и ще я таргетираме чрез специална кампания.

Индивидуален подход

В процеса на структуриране на вашата Facebook рекламна кампания, ние изграждаме индивидуален план и поставяме конкретни цели, за да постигнем успешни резултати и добра рентабилност. Стремежите ни са да повишим броя на кликания върху вашата реклама и да популяризираме продуктите или услугите, които предлагате.

Мониторинг

Проследяваме показателите на рекламната кампания и изготвяме репорт за нейната ефективност, към който се включват и съвети за оптимизация на различни нива.