NetPresenta и Serpact™ – Официални Партньори

С удоволствие бихме искали да съобщим за реализираното си партньорството с една от най-големите компании за SEO в България – Serpact™. Тя е основана от един от най-добрите SEO специалисти – Никола Минков. Така двете компании се обединяват в едно голямо семейство с една основна цел – щастливи клиенти и висока видимост в търсещите машини.

Никола е един от малкото специалисти, които познават двете страни на SEO – да бъдеш клиент и оптимизатор. Подобна комбинация днес се среща доста рядко, защото в повечето случаи оптимизаторите, освен да работят по сайтовете на клиентите си, имат и проекти, които оптимизират за себе си, но те самите не са били клиент на агенция или специалист. Разликата е съществена, защото специалистът трябва да застане зад прогнозираните метрики в офертата си и стратегията, която предлага, а това е нещо, което по мнение на клиентите все по-рядко се случва в България.

Serpact™ е бутикова агенция, която разполага с квалифициран персонал от сертифицирани и опитни специалисти с международен опит. Компанията генерира отлични резултати за клиентите си чрез най-новитe, както и изпитани, практики за SEO, чрез дългосрочна и прозрачна работа – без компромиси. Специалистите на Serpact™ познават всички процеси на оптимизацията на сайтове в детайли, прилагат индивидуални подходи и стратегии за всеки проект, като крайната цел е една – висока видимост и висок процент конверсии.

Serpact-Team-2017

Съвместната работа на NetPresenta и Serpact™ започна продуктивно и ефективно. NetPresenta подкрепя активно Serpact™ в контент маркетинга, изграждането и реализирането на линк билдинг кампании, анализ на конкуренцията в органичните резултати, както и детайлен анализ на ключови думи, което включва изграждане на семантично ядро и семантичен анализ. Силно вярваме, че съвместната работа води до значително по-добри и дългосрочни резултати, при които и ние и клиентите ще сме доволни.

Налице са първите стратегии за маркетинг със съдържание и семантични анализи за няколко големи български проекти. Следващите стъпки включват работа по изграждането на качествени линкове и оптимизиране на вече създаденото съдържание по стратегиите.

NetPresenta и Serpact™ ще реализират в дългосрочен план нещо уникално за България, което до този момент не е правено от никоя SEO компания в страната. Много SEO специалисти и предприемачи ще могат да се възползват безплатно от споделен опит, съвети, анализ на тенденции и знание за проектите си по интерактивен и неповторим начин. Инициативата ще даде нови хоризонти, нова висота и ще пренесe на друго ниво SEO бранша като цяло в България.

Следете следващите постове на NetPresenta и Serpact™ за повече информация за предстоящите събития, които ще бъдат реализирани от нас. Не се колебайте да ни задавате въпроси или да изпращате запитвания за вашите проекти.

Споделете, ако ви допада постът:

No comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *