Никола Минков и Дидо Григоров Лектори на Digital4Plovdiv 2017

На 30 ноември 2017 година ще се проведе едно от най-мащабните събития в сферата на дигиталния маркетинг в България – Digital4Plodviv на тема „Онлайн маркетинг и търговия“. Конференцията ще се състои в хотел Санкт Петербург. Тя ще бъде открита от кмета на Пловдив инж. Иван Тотев и в нея ще вземат участие над 300 участници.

Част от лекторите са Никола Минков, собственик и управител на Серпакт, както и Дидо Григоров, собственик и управител на НетПрезента и част от екипа на Серпакт.

Кой е Дидо Григоров?

dido grigorovВ темата си Дидо Григоров ще засегне „SEO одит на онлайн магазин в реално време и често срещани SEO проблеми“. В рамките на 30 минути той ще запознае аудиторията с най-често срещаните проблеми в технически, контент и линк профил план, при оптимизирането на онлайн магазини, както и тяхното решение. Ще бъдат споменати и най-новите трендове в областта на e-commerce оптимизирането за Гугъл в световен и национален мащаб.

Дидо Григоров е SEO специалист с 13 години професионален опит в SEO оптимизацията на сайтове. Основен фокус на работата му са техническата оптимизация, стратегиите за съдържание, семантичния анализ на уебсайтове, оптимизирането на съдържание за сайтове, и изграждането на качествени линкове. Работил е за клиенти като Tradologic, RazorSocial, AgoraPulse, Telus International и много други. Има над 250 успешни проекта от цял свят.

Дидо е и един от първите SEO специалисти в България със самостоятелно реализиран уебинар и Twitter chat в световния софтуер Semrush. Той е сертифициран от Hubspot за Инбаунд и Content маркетинг, притежава също Google Digital Garage, Google Adwords & Google Analytics сертификати, Bing Ads сертификат, сертификат за International SEO от Lynda.com.

Дидо е бил лектор и на SEO Конференция 2015 г.

 

Кой е Никола Минков?

Никола МинковНикола Минков е SEO специалист с дългогодишен опит в оптимизацията за търсачки и лектор на Digatl4Plovdiv 2016OA (Online Advertising) 2017ECOMM BLITZ &NETWORKING 2017.

Никола ще представи темата SEO Comando 2018 (тенденции в SEO оптимизацията за 2018 година) като ще бъдат включени следните подтеми:

  • Тенденции в SEO оптимизацията през 2018 години, но не само..
  • Колко по-лесно е да спечелите 0- нулев резултат (Featured Snippets), ако сте утвърден бранд на пазара.
  • Schema.org –нужен ли ни е или не? Тествайте –Structured Data Testing Tool
  • Schema.org се променя динамично, как да следим промените.
  • Google Mobile Index First –какво означава?
  • Api.ai (официално ребрандиран като dialogflow) → Гласови команди и интеграцията им за Voice Search.
  • Voice Search идва → до 2021 година ще бъде използват от над 65% от потребители със смартфони!
  • Featured Snippets работи → все по-използван в SEO стратегиите на големите агенции в САЩ → безплатен, до 3 резултата на началната страница → AdWords + Organic + Featured Snippets + AMP (резервния 4-ти).

Никола Минков е редовен участник на онлайн маркетинг конференциите в България, както във Великобритания и САЩ. През 2012 година прави първите си SEO проекти за българския пазар. Никола е сертифициран за Google AdWords, Google Analytics, Google дигитален гараж, Bing, Inbound и DoubleClick, seoCertification.org и няколко други. От периода на 2014 година фирма Serpact има над 150 SEO проекта в България, Великобритания, Германия, Швейцария, Франция, САЩ, Канада, Австралия и други. А за 2016 и 2017 година има повече от 180 изпълнени OnPage SEO одити и над 120 интегрирани за около 70 клиента от цял свят.

Очертава се излючително практически насочена конференция с едни от най-добрите специалисти в областта. Конференцията е полезна както за всички онлайн търговци и предприемачи, така и за всеки, който желае да започне да развива онлайн бизнес.

Digital4Plodvid 2017

Част от останалите теми ще бъдат:

• E-commerce – факти, цифри и тенденции; ERP Системи, SAAS платформи, Дропшипинг и всичко в полза на онлайн търговията;
• Онлайн търговията и Facebook – съвременният брак по сметка; Видеомаркетинг;
• Ретаргетинг срещу Ремаркетинг; AdWords стратегии за онлайн магазини;
• Ефективни Google AdWords Стратегии за онлайн магазините, SEO тенденции за 2018г.
• Счетоводни и правни аспекти в онлайн търговията; SEO одит на живо на онлайн магазин и много още практически теми като Best Practice и Workshop направления.

Лекторския състав е много добър и се очертава сериозна практически насочена конференция. Ето няколко имена на лектори: Филип Мутафис (PaySera), Ивайло Тончев (Framar), Велизар Величков (Grabo), Елена Арнаудова (Google), Огнян Младенов (Seom), Любомир Русанов (Superhosting), Любомир Атанасов (SEOMAX.BG), и още много известни специалисти от дигиталния свят.

За повече информация, целия лекторски състав и регистрация, посетете официалния сайт на конференцията събитието: www.digital4plovdiv.com

Facebook страница на събитието: https://www.facebook.com/digital4plovdiv/

Вижте повече за Дидо и за темата му тук: https://digital4plovdiv.com/dido-grigorov/

Всички клиенти и приятели на Netpresenta могат да ползат отстъпка от 15% с промокод: „Netpresenta15Digital“

 

Споделете, ако ви допада постът:

No comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *